Tags

No tags :(

Üdvözöllek a Társalgómban!
 

Miért társalgó?  Azért, mert azt szeretném, hogy az idelátogató Vendégek úgy érezzék, mintha “haza” érkeztek volna. Azt szeretném, ha olvasás közben azt éreznék, hogy: “Jééé…ez ilyen egyszerű?!”

Azért indítottam el ezt az oldalt, hogy egy kis támpontot nyújtsak azoknak, akik a jog világában nem annyira járatosak. Jogász vagyok, és a munkám során nagyon sokszor találkozom olyan személyekkel, akik azzal sincsenek tisztában, hogy valójában mit is akarnak. A jog világa tömérdek, száraz, szerteágazó, bonyolult jogszabályhalmazból áll, amelynek terjedelmében nehezen, vagy rossz esetben egyáltalán nem igazodik el az ember.

Igyekszem az egyes témaköröket átláthatóan, könnyen érthetően bemutatni, de felhívom a kedves Látogatók figyelmét, hogy a bejegyzéseim tájékoztató jelleggel készülnek, terjedelmüknél fogva nem nyújtanak teljeskörű tájékoztatást, és nem minősülnek jogi tanácsadásnak.

Remélem segíthettem, amennyiben konkrét esetben van szükséged tanácsadásra, jogi képviseletre, a jogtarsalgo@gmail.com email címen, vagy a JOG Társalgó facebook oldalán tudsz időpontot egyeztetni.